WELKOM BIJ

Makelaar Amsterdam

MAKELAARDIJ IN AMSTERDAM
Makelaar service

Makelaardij in Amsterdam

Zoekt u naar een koper voor uw woning of wilt u zelf een woning of belegging aankopen? Bij Makelaardij & Co. helpen we u graag. We maken gebruik van een groot netwerk. Dit in combinatie met onze ervaring met vastgoed en het professioneel en adequaat werken, draagt bij aan het beste financiële resultaat voor u.

Woning via makelaar verkopen in Amsterdam

Wij bewegen ons dagelijks op de Amsterdamse vastgoedmarkt. Hierdoor hebben wij goede relaties met overige makelaars, beheerders en ontwikkelaars. Zo bent u verzekerd van goed advies, een professionele dienstverlening en snel resultaat. Onze diensten bestaan uit het verkopen of verhuren van woningen. Ook zijn wij op de hoogte van het nieuwste (offline) aanbod, als u zoekt naar een nieuwe woning of belegging. Ons uitgebreide netwerk voorziet ons van meerdere aspecten op het gebied van vastgoed, denk aan beheer, financieringen en taxaties.

Wat kost een makelaar in Amsterdam?

Makelaardij & Co. hanteert een vast tarief voor de verkoop van een woning. We vragen slechts 1% van de verkoopprijs, excl. btw. In dit tarief is de professionele woning presentatie inbegrepen. Interesse in onze dienstverlening, zullen we vrijblijvend gesprek inplannen? Wij komen graag met u in contact, bel ons op +31 20 209 10 99 of vul ons contactformulier in.

Werkwijze bij de verkoop van uw woning

Hieronder ziet u welk stappenplan we bij Makelaardij & Co. doorlopen bij de verkoop van uw woning:

  • Vrijblijvend gesprek
  • Bepalen vraagrprijs
  • Opdracht tot diensverlening
  • Professionele presentatie
  •  On- en offline adverteren (o.a. Funda)
  •  Bezichtigingen
  • Onderhandelingen
  • Notaris
  • Toasten op de verkoop!

Stap één is een vrijblijvend gesprek, waarbij we alle vragen beantwoorden en kijken naar de verwachtingen met betrekking tot de verkoop van uw woning. Vanuit die situatie geven we het verkoopproces verder vorm. We stellen gezamenlijk een vraagprijs vast, waarna u de opdracht tot dienstverlening tekent. Daarna wordt door ons een professionele woningpresentatie opgesteld en gaan we de woning adverteren. Wij plannen geschikte potentiële kopers in voor een bezichtiging en uiteindelijk gaan we samen met u de onderhandelingen in.

Werkwijze bij verkoop woning

Is helder wie de koper is, dan regelt onze notaris de juridische zaken. Door dit stappenplan aan te houden, komen we zo snel mogelijk tot het door u gewenste resultaat. Het verkoopproces van uw eigen woning moet soepel verlopen, maar u wilt ook op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen tijdens de verkoop. Het is belangrijk dat elke beslissing ook echt de juiste is. Makelaardij & Co. houdt  u tijdens het gehele proces up-to-date. We voorzien u van goed advies, zodat u achteraf met een positief gevoel terugkijkt op de succesvolle verkoop of aankoop van uw woonhuis.

Services

Makelaardij & Co. als makelaar in Amsterdam

Kennismaking

Bij de verkoop of aankoop van een woning moet u veel zaken regelen. Ga met ons in gesprek en vertel ons wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw verhaal weten we welke makelaar u bijstaat in de verkoop of aankoop van uw woning in Amsterdam.

Woning informatie

Met de juiste woninginformatie bepalen we wat de aan- of verkoopprijs is. Hierbij kijken we onder meer naar de locatie, de oppervlakte van de woning, het energielabel en de aanwezige installaties.

Overdracht

Voor tot overdracht wordt over gegaan, zorgen onze makelaars dat aan alle voorwaarden is voldaan. Met in achtneming van de geldende wet- en regelgeving is het ondertekenen van de documenten bij de notaris zo geregeld.

Contact

Wilt u kennis maken met één van onze makelaars?

Wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, vult u dan hieronder uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Makelaardij & Co.
Oops! Iets ging niet helemaal goed.

Liever telefonisch contact ?

Wij horen graag van u!  Dan kunnen we direct uw situatie bespreken.
020 209 1099