WELKOM BIJ

Woning verhuren in groot amsterdam

MAKELAARDIJ IN AMSTERDAM & HAARLEM
groot Amsterdam

Verhuurmakelaar inhuren

Makelaardij & Co. treedt graag op als uw verhuurmakelaar in groot Amsterdam. We kennen de woningmarkt op ons duimpje zijn goed op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Ga met ons in zee en ervaar onze goede service. Bovendien communiceren we op een open manier, zodat de verhuur van uw woning bij ons in betrouwbare handen ligt.

Woning verhuren in Amsterdam en Haarlem

Voor het verhuren van een woning in Groot Amsterdam is optimale kennis van de huizenmarkt en alle geldende wet- en regelgeving onmisbaar. Zet met het inhuren van een verhuurmakelaar van Makelaardij & Co. de eerste stap in het verhuurproces van uw woning. We brengen uw object op een aantrekkelijke manier onder de aandacht en nemen het volledige verhuurproces uit handen. Onze fotograaf maakt professionele foto’s, we schrijven teksten, en plannen bezichtigingen in. Alles om ervoor te zorgen dat de overdacht op een fijne manier verloopt. Dit alles doen we voor een courtage van 75% van de maandhuur, exclusief btw. Neem contact op voor meer informatie of plan direct een afspraak met één van onze verhuurmakelaars.

Makelaardij & Co. is uw verhuurmakelaar in Groot Amsterdam

Kies Makelaardij & Co. als uw verhuurmakelaar in Amsterdam en leer ons kennen in het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Stel ons al uw vragen en laat u verrassen door onze deskundigheid. We doen er alles aan om uw woning op een presenteerblaadje bij geïnteresseerde huurders onder de aandacht te brengen.

Makelaardij & Co. services

Heldere communicatie zorgt voor vertrouwen. U mag van ons het volgende verwachten. We beginnen altijd met een vrijblijvend gesprek, gevolgd door:
-  Ondertekening van de opdracht tot verhuur
-   Bepalen van de huurprijs en de overige voorwaarden voor het huurcontract
-   Professionele foto’s van uw woning
-   On- en offline adverteren (o.a. Funda en Pararius)
-   Bezichtigingen plannen en begeleiden
-  Professioneel presenteren van de beste kandidaten aan u als opdrachtgever
-   Huurovereenkomst tekenen met gekozen kandidaat
-   Check-in plannen en verzorgen
-   Sleuteloverdracht en het maken van een inspectierapport

Services

Services van onze Makelaardij & Co.

Kennismaking

Bij het verhuren van vastgoed moet veel geregeld worden. Wij gaan graag met u in gesprek om u teleren kennen en uw wensen helder te krijgen. Een goede klik vinden we belangrijk. Laten we kijken welke makelaar van Makelaardij & Co. het beste aansluit bij wat u zoekt.

Woning verhuren

Het is ons doel om u alle zorgen rondom het verhuren van uw woning uit handen te nemen. Wilt u uw woning verhuren in Groot Amsterdam? Schakel dan de hulp van Makelaardij & Co. in en geef uw wensen aan ons door en wij houden er rekening mee.

Overdracht

Onze makelaars zorgen dat de overdracht van uw huurwoning goed verloopt. Hierbij is aandacht aan alle voorwaarden voor een goed resultaat. Kortom Makeaardij & Co. verzorgt het gehele verhuurproces van uw woning van A tot Z.

Verhuurmakelaar in GROOT Amsterdam

Veelgestelde vragen

Hoe snel verhuren jullie mijn woning?

De doorlooptijd voor het verhuren van een woning hangt af van verschillende factoren. Bij Makelaardij & Co. streven we ernaar om binnen 4 weken de check-in te verzorgen met de nieuwe huurder(s). In de praktijk lukt dit in de meeste gevallen al binnen 2 á 3 weken. Mocht het gebeuren dat het langer duurt of merken we dat het stroef gaat, dan nemen we altijd contact op om samen te kijken naar oplossingen.

Het volledige verhuurproces van uw woning

Door onze kennis van de verhuurmarkt in Groot Amsterdam kunnen wij een optimale huurprijs bepalen. Ook renderen onze verhuurmakelaars zich terug door een betrouwbare huurder te vinden en hierdoor minder mutaties te creëren. Wij geven vakkundig en betrouwbaar advies en daarnaast verzorgen wij de juiste presentatie van uw woning, selectie en screening van de huurder tot aan de sleuteloverdracht met de nieuwe huurder.

Contact

Wilt u kennis maken met één van onze makelaars?

Wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, vult u dan hieronder uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Makelaardij & Co.
Oops! Iets ging niet helemaal goed.

Liever telefonisch contact ?

Wij horen graag van u!  Dan kunnen we direct uw situatie bespreken.
020 209 1099