WELKOM BIJ

verhuurMakelaar Haarlem

MAKELAARDIJ IN AMSTERDAM & HAARLEM
HAARLEM

Verhuurmakelaar inschakelen in Haarlem

Bij uw zoektocht naar een verhuurmakelaar in Haarlem heeft Makelaardij & Co. dé oplossing. Wij houden ons dagelijks bezig met het vinden van geschikte huurders voor woning(en) in Haarlem en omgeving. Tijdens onze dienstverlening zetten we onze jarenlange kennis en ervaring in en doen we een beroep op ons lokale netwerk. Op deze manier vinden we snel de juiste huurder voor uw verhuurobject. Makelaardij& Co verhuurt uw woning, maar adviseert u ook over een marktconforme huurprijs onder de juiste voorwaarden. We zorgen dat uw vastgoed voor verhuur optimaal wordt gepositioneerd in de huidige vastgoedmarkt.

Verhuur uitbesteden aan verhuurmakelaar Haarlem

Als  verhuurmakelaar in Haarlem en omgeving nemen wij het verhuren van uw object graag voor onze rekening. Dit verloopt altijd soepel. Van het adverteren van uw verhuurobject tot en met de sleutel overdracht aan uw huurder. We brengen graag onze professionele service bij u onder de aandacht. We houden ons bezig met het  inplannen van een fotograaf én bezichtigingen. Zijn de bezichtigingen achter de rug, dan volgt een  uitgebreide screening van potentiële huurders. Nu hoeft u alleen een keuze te maken en uw  favoriete huurder te kiezen. Het voorkomen van leegstand is belangrijk voor u als eigenaar van  vastgoed. Onze verhuurmakelaar heeft waarschijnlijk al  binnen twee weken mogelijke huurders waar u uw favoriet uit kiest.

Wat betaal ik voor een verhuurmakelaar in Haarlem?

Als vastgoedspecialist is elk object en elke verhuur voor ons uniek. In een persoonlijk gesprek horen we graag uw wensen en behoeften. We nemen uw voorkeuren mee in onze verhuurstrategie. Voor onze verhuur service op maat vragen we een courtage van75% van de eerste maandhuur, excl. btw.

Stappenplan van verhuurmakelaar Haarlem

Overtuig uzelf van onze meerwaarde als uw verhuurmakelaar in Haarlem. Met ons stappenplan vinden we de ideale huurder voor u. Dit gaat als volgt:
-   Vrijblijvend Introductiegesprek
-   Opdracht ondertekenen tot dienstverlening voor verhuur
-   Gezamenlijk de huurprijs bepalen
-   Voorwaarden van het huurcontract bespreken
-   Professionele foto’s door onze fotograaf
-   Adverteren, on- en offline op onder andere Pararius en Funda
-   Regelen en inplannen van bezichtigingen
-   Professioneel presentatie van potentiële huurkandidaten
-   Opstellen van de huurovereenkomst
-   Digitaal ondertekenen van de huurovereenkomst
-   Organiseren en verzorgen van de check-in
-   Opstellen van het inspectierapport en de sleuteloverdracht

Bezichtigingen inplannen voor uw huurwoning

Als zich genoeg geïnteresseerde kandidaat huurders hebben gemeld, plannen we de bezichtigingen in. Op het moment dat deze zijn afgerond, stellen wij potentiële huurders aan u voor. U kiest uw nieuwe huurder en wij stellen het huurcontract op. Dit contract delen we met u en na uw akkoord bieden we het aan de huurder(s) aan voor het digitaal ondertekenen van de huurovereenkomst. Nadat het huurcontract is ondertekend en de betaling van de borg en de huur is ontvangen, plant onze verhuurmakelaar een afspraak in voor de check-in. De makelaar stelt tijdens de overdracht een inspectierapport op. U ontvangt dit na de afronding van de overdracht. Het inspectierapport geeft inzicht in de huidige staat van uw woning ten tijde van de oplevering.

Introductiegesprek bij verhuur woning in Haarlem

Aan het verhuren van uw woning, gaat een (telefonische) introductieafspraak vooraf. Tijdens dit gesprek nemen we al uw wensen door voor de verhuur van uw object in Haarlem. Geeft u akkoord voor het laten uitvoeren van uw verhuuropdracht door Makelaardij & Co., dan wordt u een opdracht tot dienstverlening aangeboden. Na ondertekening gaat onze fotograaf naar de woning voor het maken van professionele foto’s. Op hetzelfde moment gaat ons team aan de slag met het opstellen van de advertentieteksten voor Pararius en Funda.

Diensten

Hoe uw verhuurmakelaar in Haarlem te werk gaat

Introductie &  Presentatie

Een kennismaking is de start van het verhuurtraject. U geeft akkoord aan onze verhuurmakelaar om hiermee het volledige verhuurproces aan ons over te laten. We dragen zorg voor professionele foto’s en zorgen voor een goede presentatie van uw huurwoning in Haarlem.

Bezichtiging & Overeenkomst

Nadat uw verhuurwoning online onder de aandacht is gebracht, maakt onze verhuurmakelaar een planning voor de bezichtigingen. Zijn er meerdere huurders geïnteresseerd in uw woning, dan kiest u de persoon die u het meest geschikt acht. Na uw akkoord wordt het contract opgesteld en aangeboden aan de nieuwe huurder.

Overdracht &  Inspectie

De huurovereenkomst is ondertekend en de huur en borg zijn door de huurder voldaan. Nu is het tijd voor de overdracht. Hierbij wordt een inspectierapport opgesteld, voor het vastleggen van de huidige staat van de woning. Zowel u als de huurder zijn dan op de hoogte van de situatie bij aanvang van de huurperiode.

Verhuurmakelaar in haarlem

Veelgestelde vragen

Hoe hoog is de  courtage voor verhuurmakelaar Haarlem?

Onze makelaardij vraagt voor een afgeronde verhuuropdracht 75% courtage van de eerste maandhuur, excl. btw.

Hoe werkt het  huurcontract van Makelaardij & Co.?

Het huurcontract wordt door onze makelaardij opgesteld aan de hand van uw wensen

Kan ik bij jullie terecht voor vastgoedbeheer?

Wij werken samen met Vastgoed & Co. Zij rekenen € 69,00 excl. btw, per maand, per object.

Hebben jullie een vaste fotograaf?

We werken met een vaste fotograaf die na uw bevestiging uw woning fotografeert.

Wordt de huurder gescreend

Van elke potentiële huurder checken we verschillende documenten. Deze delen we daarna met u.

Helpen jullie bij een energielabel?

Wij werken we met een vaste partner. Wij organiseren naar wens de gehele aanvraag voor u.

Contact

Wilt u kennis maken met één van onze makelaars?

Wilt u een vrijblijvende afspraak inplannen, vult u dan hieronder uw gegevens in en dan nemen wij contact met u op.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Makelaardij & Co.
Oops! Iets ging niet helemaal goed.

Liever telefonisch contact ?

Wij horen graag van u!  Dan kunnen we direct uw situatie bespreken.
020 209 1099